bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

De  luxe afgewerkte stadswoningen van De Burcht bevinden zich aan het rustige Stevenspad. Een unieke locatie in hartje Druten. De perfecte combinatie van levendigheid met voldoende privacy.

Burcht 1
Weidse omgeving Druten 1
Burcht 2
Druten Omgeving 1500x850 02
Burcht 3
Druten Omgeving 1500x850 03
Burcht 5
Burcht 6
Weidse omgeving Druten 2

Over het project

De eigentijdse  stadswoningen die we realiseren zijn van alle gemakken voorzien. Luxe afwerking is standaard en er zijn veel mogelijkheden om de woning aan al je wensen te laten aanpassen.  Laat je informeren en blijf op de hoogte van het project door het invullen van je gegevens. Zo mis je niets aan informatie over dit kleinschalige project.  

  • Omgeving

    De woningen worden gebouwd op het achterterrein van de voormalige bowlingbaan, aan het rustige Stevenspad. De voorzijde van het historische pand wordt gerenoveerd en krijgt een nieuwe functie. De vriendelijke landelijke sfeer die de gemeente Druten uitstraalt komt goed tot zijn recht door het natuurschoon rondom de dijk en uiterwaarden van rivier De Waal.

  • Wat zit er in de buurt

    Het kleinschalige nieuwbouwproject De Burcht is gelegen midden in het centrum van het gezellige en levendige dorpshart van Druten. Alle voorzieningen zijn om de hoek, dus hier wonen is een genot. De vele kleine winkels, de gezellige horecazaken, een bezoekje aan de weekmarkt. Genieten!  • Wie worden je buren

    Midden in de gezellige dorpse drukte  maar toch op een rustige locatie. Winkels, supermarkten en horeca zijn op loopafstand en belangrijke voorzieningen zoals scholen en sportcomplexen zijn op steenworp afstand. Ideaal!