bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het nieuwbouwproject

Na jaren is het zover. Een prachtige kleinschalige nieuwbouw van 5 stadswoningen, gelegen aan het pittoreske Stevenspad midden in het centrum van Druten, onder de naam De Burcht.Na jaren is het zover. Een prachtige kleinschalige nieuwbouw van vijf stadswoningen, gelegen aan het pittoreske Stevenspad midden in het centrum van Druten, onder de naam De Burcht. De woningen worden gebouwd onder klassieke architectuur en met een speels en afwisselend gevelbeeld welke naadloos aansluit bij de reeds gerealiseerde nieuwbouw aan de Kattenburg en Vierschaar.

De ligging vlakbij de Markt, midden in het centrum van het gezellige dorp Druten is ideaal! Want hoewel alle levendigheid en bedrijvigheid zich op loopafstand van jouw nieuwe woning bevindt, geniet je van de rust en privacy die de ligging aan het Stevenspad je biedt.

1474356_hoekwoning-de-burcht-druten-2

Benieuwd naar alle mogelijkheden die De Burcht je biedt? Schrijf je dan hier in om volledig op de hoogte te blijven van alle informatie over De Burcht.

Op dit moment vindt de laatste planafstemming plaats. Naar schatting verwachten wij medio 2017 met de verkoop van De Burcht te kunnen starten.